beltur.by

Адпачынак у Беларусі

Меню Навагодняга банкету на базе адпачынку «Ратамка» 31.12.2019

Халодныя закускі (у агульны стол):
- Асарці з канапэ (канапэ з ікрой, кошык з пячоначным паштэтам, канапэ з сыра з вінаградам)
- Плато рыбнае (стронга падвэнджаная, алейная рыба падвэнджаная, скумбрыя халоднага вэнджання, масла, цытрына)
- Рыбная талерка (рулет са стронгі, алейная рыба, валованы з зялёным маслам і сёмгай, ікра, микс салаты, цытрына)
- Асарці «Сялянскае» (рулецікі з баклажанаў, рулецікі з вяндліны, памідоры чэрры фаршаваныя мяккім сырам, грэнкі з вэнджаным салам)
- Плато «Агародніннае» (агурок свежы,памідоры, перац салодкі, масліны, алівы, зеляніна)
- Курыца, фаршаваная грыбамі і чарнаслівам
- Асарці Фруктовае
- Навагодняе «Аліўе» з трыма выглядамі мяса па-фірмоваму рэцэпту ад шэф-кухары
Салаты (на выбар):
- Салата «Грэцкі» (агурок, памідор, перац, лісце салаты, сыр фета, запраўка на аснове аліўкавага масла)
- Салата «Цэзар» з курыцай (лісце салаты, таматы чэрры, курыная паляндвіца грыль, соус Цэзар, сухарыкі, яйка перапёлчына)
- Салата з ялавічнага ростбіфа з марынадамі (лісце салаты, ростбіф, таматы черри, агуркі марынаваныя, перац салодкі, гарчычная запраўка)
- Салата з гародніны грыль з італьянскай запраўкай (баклажаны, шампіньёны, цукіні, перац салодкі грыль, лісце салаты, таматы чэррч)
Гарачая страва (на выбар):
- Філе кіжуча, у кунжутнам паніре з апельсінава-імбірным соусам
- Ролл з птушкі, фаршаваны грыбамі з журавінавым соусам
- Стэйк з курынай паляндвіцы з паляўнічым соусам
- Рулет з ялавічнай выразкі з арэхамі і гарчыцай з соусам Деммі Гляс
- Свіная шыя, запечаная з грыбамі з паляўнічым соусам
Гарніры на выбар:
- Бульбяныя дзелькі
- Мікс з гародніны на пару
- Гародніна грыль
- Кавалак-кавалак
Агульнае гарачае:
- Індычка, фаршаваная яблыкамі, грэцкім арэхам і чарнаслівам з гарнірам з печанай бульбы і соусам з вішні
Напоі:
- Вада
- Сок
- Шампанскае
Дзіцячыя гарачыя:
- Шашлычкі з курынай паляндвіцы з бульбянымі дзелькамі
- Курыныя наггетсы з бульбянымі дзелькамі
- Бульба Фры з соусам