beltur.by

Адпачынак у Беларусі

Меню навагодняга банкета ў гасцінічным комплексе «Грын Парк Гатэль» 31.12.2019

Халодныя закускі:
- Фірмовая мясная дошка «Свята»
- Асарці «Дары мора»
- Асарці з агародніны і зеляніны
- Разнасолы
- Усходняя закуска «Імам баялды»
- Курыца, фаршыраваная з грыбамі
- Рулецік з вяндліны з сырам, чарнаслівам і часнаком
- Філе сайды ў кляре
- Салата «Святочная»
- Салата з курыцы з ананасам у пясочных карзінках
Гарачыя стравы:
- Стейк з нарвежскай сёмгі з авакада
- Свініна запечаная «Дуэт» з чесночным бульбянымі долькамі
Дэсерты:
- Фруктовае плато
- Дэсерт «Навагодні» з марожаным і ўзбітымі сліўкамі
Напоі:
- Сокі ў асартыменце (500 мл)
- Вада мінеральная (1 л)
- Газаваныя напоі (500 мл)
- Морс журавінавы (500 мл)
- Чай, кава
- Шампанскае савецкае (1/2 бутэлькі)
- Гарэлка (250 мл)
- Віно (250 мл)